Az oldalról

A narkotikuss egy személyes blog - mindig is az volt, mindig is az marad. Az én gondolataimat, érzéseimet, véleményemet, stílusomat hivatott közvetíteni. Nem kell velem egyetérteni mindenben, soha nem is várnám el senkitől, de mindenképp tartsátok szem előtt, hogy ezek az én szavaim, nem akarom senki szájába rágni, elfogadom, ha másképp látjátok a dolgokat, és ezt kulturáltan megosztjátok velem - viszont cserébe ugyanezt várom, hogy elfogadjátok az én látásmódomat is.
Az oldalon elég sok mindent teszek közzé, osztok meg. Igazából bármit, ami érdekel, ami egy kicsit is felkelti a kíváncsiságomat vagy az életem része.

Ételek, éttermek: Szeretek enni, és az, hogy megtanuljak főzni, mondhatni, furcsa perverzióm - mert a konyhában még nagyobb zsák krumpli vagyok, mint az életben. Sütni szeretek - és valamennyire tudok is, ellenben főzni már kevésbé. A sors fintora, hogy édesanyám eredeti szakmáját tekintve szakács. Szóval ebben a kategóriában egyrészt mindenféle konyhai bravúrról, valamint a szenvedéseimről olvashattok majd (feltéve, ha ráveszem magam arra, hogy azt a két baromi király szakácskönyvet elkezdjem komolyan tanulmányozni), másfelől pedig különböző éttermekben, kajáldákban szerzett tapasztalataimról értesülhettek. Legyen az komolyabb, négyfogásos vacsorát kínáló étterem, vagy egy egyszerűbb hamburgerező, pizzéria. Szívesen feláldozom magam, hogy nektek ne kelljen... ;D

Bármi, ami csajos: Smink, ruha, mitvettemhol, és társaik. Nem vagyok egy bjúti guru, soha nem is vágytam azzá válni, de elég régóta gyakorlom a sminkelést, és mostanság kezdem látni, hogy fejlődök is ilyen téren. Másrészt megtestesítem azt, akinek nagyon nem kellene sminkelnie, miközben tökéletesen ráfér - száraz, ekcémás bőr, ami ugye eleve nem szereti, ha bármi is van rajta; mellé társul az egyenetlen színű arcbőr, a karikás szemek ésatöbbi. A stílusomat is szívesen megmutogatom, mert ki venne fel egyik nap egy nőcis ruhát, majd másnap flangálna férfi pólóban meg hosszú nadrágban, snapback-kel a fején; hogy aztán harmadik nap valami igazán vallásos keresztet mutogatna felé "távozz sátán" felkiáltással - csak azért, mert Killstar cuccokban masíroz?! Aztán ugye ott vannak a 'haul' bejegyzések, a havi kedvencek meg az elfogytak témák. Amik nem lesznek rendszeresek, de azért néha-néha nagyon szívesen megosztom a véleményemet ilyen téren. Hátha tudok segíteni hasonlóan remek bőrrel megáldott emberi lényeknek...

Közélet, szerelem, mindenféle lelki téma: Ebben soha nem voltam a legjobb, mert - őszintén megvallva -, nem tudok úgy írni, hogy közben ne boruljak ki az adott téma miatt. Érzelgős vagyok, és talán nem kellene pont emiatt ilyen témákkal foglalkoznom, de szeretnék. Mert néha, néhány ilyen jellegű témát tekintve úgy érzem, jobb a rálátásom, és több oldalról tudom megvizsgálni, ezzel pedig talán, de csak talán, tudok egy kis energiát átadni, segítséget nyújtani annak, aki éppen adott dolgon megy keresztül, és kilátástalannak látja, érzi a helyzetet. Nem mondom, hogy igazam van, eszem ágában sincs megmondani senkinek, hogyan viselkedjen, mit tegyen, csupán szeretném megmutatni, hogy másképp is lehet szemlélni egy problémát, egy témát, egy embert, egy helyzetet, és nem csak egyfajta megoldás vagy igazság létezik. A saját nézeteimet, nézőpontomat és tapasztalataimat szeretném megosztani, hogy másképp is meg tudjátok vizsgálni az adott szituációt.

Ezeken felül pedig igazából minden és bármi lehet, ami annyira felkelti az érdeklődésemet, hogy írjak róla és energiát öljek bele.

Share
Tweet
Pin
Share