Itt vagyok!

by - július 04, 2018

 
Nyugi, még élek - kezdődhetne így is ez a bejegyzés. Ja, várjatok, így is kezdődik. No, de folytathatnám, hogy minden király, csak épp időm meg energiám nem volt foglalkozni a bloggal, ami részben igaz is lenne, de nem király minden, és hazudni nem fogok. Főleg itt nem. De a probléma forrásáról vagy egyáltalán csak úgy általánosságban véve is az egész kínkeservesen szar időszakomról most nem szeretnék írni egyelőre.
Azt viszont szeretném jelezni, hogy nem vesztem el, csupán egy kicsit eltűntem. Ellenben most már megkerültem, így itt vagyok. Van új kinézet, az oldalsó kisképemet is lecseréltem egy -szerintem- nagyon cuki változatra, valamint a fejlécben a saját kézírásommal szerepel a blog neve. És ez most örömmel tölt el.
Van miről írnom, nem is kevés - kezdve a csajos dolgoktól, mert bizony bevásároltam az elmúlt nemistudommennyi időben; egészen a lelki témákig. Szeretnék ezekről írni, mert úgy érzem, régebben is voltak olyan bejegyzéseim akár itt, akár régebbi blogokon, amik tudtak segíteni nektek, akik hasonló gondokkal küzdötök. Úgyhogy, bármennyire is nehéz megosztanom ezeket a szeleteket magamból, sort fogok rá keríteni.

A türelmeteket köszönöm, még mindenképp alakulni fog a külseje az oldalnak, és nem fogok tudni egyből nekiállni a szövegelésnek sem, de nem akarom abbahagyni.

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Szép a kézírásod. :) És remélem, hogy azóta a szar időszak már lecsengett rendesen, és szépen tendál a mindenjó felé. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, Poppy! Hát, ide-oda lökdös az élet, szóval most épp megint nem vagyok a legjobban, de majd elmúlik. :)

      Törlés